Ett av de smartaste sätten för att hålla nere kostnaden för barnkläder är att köpa och sälja begagnat. Föräldrar gör ofta felet att köpa på sig för mycket kläder i början. Det resulterar i att många plagg förblir oanvända eller fortfarande är i nyskick när de inte längre kan användas. Då är andrahandsmarknaden perfekt!

Sälja på loppis

De flesta städer har en loppmarknad som dyker upp med jämna mellanrum. Allt från stora lokaler varje vecka till en bagageluckeloppis då och då. Oavsett hur, så är det perfekt både för att köpa och sälja billiga barnkläder! Här går ofta plagg för 5-20:-/st. Som säljare är det oftast inte lönt att ta med sig lite finare plagg om man inte är okej med att sälja dem billigt.

Sälja online

Tradera, Shpock och diverse Facebookgrupper är fantastiska medel för att köpa och sälja barnkläder online. Här finns det också en större marknad för lite dyrare och finare barnkläder som fortfarande har ett bra andrahandsvärde. På Tradera säljs det mesta med budgivning vilket innebär att det går att hitta riktigt billiga fynd, men det går samtidigt att få väl betalt. Läs gärna guider på internet med tips om hur man köper och säljer!

Posted in Okategoriserade